02 / 05 / 2024

Evora İstanbul ve Metropark'ta bayram kampanyası!

Evora İstanbul ve Metropark'ta bayram kampanyası!

Teknik Yapı'nın Tuzla'da gerçekleştirdiği 5 bin 73 bağımsız bölümden oluşan Evora İstanbul ile Halkalı'da başladığı 1.272 bağımsız bölümden oluşan Metropark projelerindeki satış ofisleri bayram süresince müşterilerini kampanyalarla ağırlayacak...




Teknik Yapı'nın Tuzla'da gerçekleştirdiği 5 bin 73 bağımsız bölümden oluşan Evora İstanbul ile Halkalı'da başladığı 1.272 bağımsız bölümden oluşan Metropark projelerindeki satış ofisleri bayram süresince müşterilerini kampanyalarla ağırlayacak. 


Teknik Yapı, Evora İstanbul'da 96 bin 900 liradan başlayan fiyatlı daireler için kampanya başlattı. Evora İstanbul'dan daire almak isteyenlerden yüzde 25 peşinat verenler yüzde 5 peşin ödeme indiriminden faydalanacak. Satın almak istediği dairenin yüzde l'ini peşinat olarak ödeyenler, yasal peşinatın geriye kalan yüzde 24'ünü daire teslime kadar 2 ya da 3 ara ödeme ile ödeyecek, yüzde 75 oranındaki bakiye kısmını ise anlaşmalı bankalardan konut kredisi olarak kullanabilecek. 


Hiç peşinat ödemek istemeyenler ise daire fiyatının yüzde 45'ini daire teslimine kadar 2 ya da 3 ara ödeme ile ödeyecek, yüzde 55 oranındaki bakiye kısmını ise anlaşmalı bankalardan konut kredisi olarak kullanabilecek. 

Metropark taksit öteledi Teknik Yapı Metropark projesinden daire sahibi olmak isteyenlerden dileyen banka kredi taksit ödemelerini bir yıl öteleyecek. Projeden daire almak isteyenler yüzde 5 peşinat ödedikten sonra kalan yüzde 20 peşinatı 4 ara ödemeyle ödeyebilecek, yüzde 75'lik bakiyeyi ise anlaşmalı bankalarımızdan kredi kullanabilecek. Kullanacakları kredi ödemelerini de bir yıl sonra başlamak üzere kendi belirledikleri vadede taksit taksit ödeyebilecek. Projede farklı ödeme seçenekleri de bulunuyor. 


Projede yer alan 1 + 1 tipi daireler 180 bin 800 lira, 2+1 tipi daireler 270 bin 100 lira fiyatlardan başlarken 3+1 tipi dairelerin fiyatları ise 364 bin 100 liradan satılıyor. 



Milliyet


Geri Dön