06 / 05 / 2024

EYT için yeni formüller belli oluyor! EYT ne zaman çıkacak? Bakan Vedat Bilgin’den açıklama geldi

EYT için yeni formüller belli oluyor! EYT ne zaman çıkacak? Bakan Vedat Bilgin’den açıklama geldi

EYT konusu çok uzun zamandır gündemin önde gelen konularından biri olurken, hemen hemen her hafta konu ile ilgili gelişmeler yaşanıyor. Konuyla ilgililer ise son gelişmeleri takip ediyor. İşte EYT ile ilgili son gelişmeler…



EYT’DE SON DURUM NE?

Memurların çok uzun süredir büyük bir heyecan ile beklediği 3600 ek gösterge çalışmalarının tamamlanmasının ardından sözleşmeli memurlar konusu ve EYT düzenlemesi gündeme gelmişti. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın öncelikli ve önemli gündemi arasında bulunan EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşanmakta. Bakan Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamasında Çalışma Grubu kurulduğunun haberini vermişti. 

BAKAN VEDAT BİLGİN'DEN EYT AÇIKLAMASI!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu Emeklilikte Yaşa Takılanlar ile ilgili açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Bir rakam ya da içerik veremem fakat çok sayıda formül var. Başka olanaklar da var. Bu olanaklar üzerinden çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. İşin bir mali boyutu da var. Çalışmamız bir noktaya geldiğinde Hazine ve Maliye Bakanlığı da bizimle çalışacak. Onların da bu formüller dahilinde hesaplamalar yapmasını istiyoruz. Her şey bittiğinde kararı Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan verecek."

EYT için yeni formüller belli oluyor! EYT ne zaman çıkacak? Bakan Vedat Bilgin’den açıklama geldi

EDİTÖR NOTU: Bu haber 23 Temmuz 2022 tarihinde saat 10.24’te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,74 Türk Lirası, euro 18,10 Türk Lirası, altının gramı ise 985 Türk Lirası değerinde.

Bu rakamları öğrenmeden altın ve gümüş almayın! Altını olanlar ne yapmalı? Ünlü uzman İslam Memiş açıkladı

Gümüşü olanlar dikkat! Gümüşte ters köşe! İşte 23 Temmuz 2022 gümüş fiyatları...

Dolar korkutmaya devam ediyor! Adım adım 18 TL’ye! 1 dolar kaç lira? İşte 23 Temmuz 2022 dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön