04 / 05 / 2024

EYT'de flaş gelişme! Ocak ayı için söz verildi!

EYT'de flaş gelişme! Ocak ayı için söz verildi!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Platformu üyeleri bugün TBMM'de MHP lideri Devlet Bahçeli ile bir araya geldiler.



GRUP TOPLANTISINDA EYT AÇIKLAMASI: SIRASIYLA HAYATA GEÇİRMİŞ OLACAĞIZ

Bugünkü grup toplantısında EYT'lilere ilişkin açıklamalarda bulunan MHP lideri Bahçeli, emeklilikte yaşa takılanlar için çözüm mesajı verdi. Bahçeli, "Emeklilikte yaşa takılanlarla, sözleşmeli çalışan vatandaşlarımızın lehine mühim kazanımlar sağlayacak kanuni düzenlemeleri de, inşallah sırasıyla hayata geçirmiş olacağız." şeklinde konuştu.

EYT de flaş gelişme! Ocak ayı için söz verildi!

Platform üyeleri Bahçeli ile görüşmeleri sonrası, AK Parti ve MHP'li grup başkan vekilleri ile görüştü. Görüşmede, EYT'lilere bağlanacak maaşın alt sınırı için talepler iletildi. Eskişehir EYT Platformu Başkanı Kadir Arıkoğlu, "Şu an emekli olacak arkadaşların büyük bir bölümü en düşük emekli maaşı kapsamına bağlanacağı için, 'en düşük emekli maaşının asgari ücret seviyesine getirerek tolere etmek daha bir mümkün olabilir' dedik, sağ olsun grup başkanvekillerimiz de notlarını aldılar." diye konuştu.

Şimdi gözler, Çalışma Bakanlığı'nın haftalar içerisinde meclise göndereceği EYT teklifinde.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 16 Kasım 2022 tarihinde saat 23.15'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18.61 Türk Lirası, euro 19,25 Türk Lirası, altının gramı ise bin 59 Türk Lirası değerinde.

Vedat Bilgin'den EYT'lilerle ilgili sıcak açıklama

'Dolar trenini kaçırmayın' diyen Selçuk Geçer tarih paylaştı!

İslam Memiş gram altında pik seviyeyi açıkladı ve tarih verdi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön