18 / 05 / 2024

EYT'de maaşlar ne kadar olacak? Detaylar netleşiyor

EYT'de maaşlar ne kadar olacak? Detaylar netleşiyor

EYT yasa teklifinin Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan geçmesinin ardından gözler emekli aylıklarına döndü. SSK, Bağkur ve Emekli Sandığı’ndan emekli olanların maaşları ortalama ne kadar olacağı merak ediliyor. İşte tüm ayrıntılar...



'EYT Teklifi' geçtiğimiz günlerde TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda onaylandı. 9 Eylül 1999'dan öncesi sigortalı olanların, prim gün sayısını ve yılını dolduranların emekli olabilmelerinin önünü açan yasa teklifi, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda onaylandı. 

Öte yandan EYT’nin Meclis Genel Kurulu’na geleceği tarih ise netleşti. AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "EYT düzenlemesini önümüzdeki hafta salı günü Genel Kurul gündemine almayı planlıyoruz" ifadelerini kullandı. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön