25 / 08 / 2024

EYT'den emekli olacaklara bir ödeme daha! Promosyon yolu göründü

EYT'den emekli olacaklara bir ödeme daha! Promosyon yolu göründü

Emekli promosyon tutarları 2023 memur maaş oranlarının belli olmasıyla birlikte değişti. EYT düzenlemesinin yasalaşması ile birlikte 2 milyonu aşkın kişi emekli olabilecek. Bankalar EYT hazırlığına başlıyor. İşte tüm detaylar...



BANKALARDA EYT HAZIRLIĞI

Emekliye bankalardan yüksek promosyon fırsatı sunuluyor. Bir yanda bankalar emekli maaşlarını taşıyanlara promosyon verirken diğer yanda mevcut müşterisini kaybetmek istemeyen bankalar, promosyon rakamını güncelliyor.

Şimdi ise bankalarda EYT ile emekli olacaklar için promosyon hazırlıkları başladı.

TEK TEK AÇIKLANACAK

EYT düzenlemesinin yürürlüğe girmesinin ardından bankaların tek tek yeni promosyon kampanyalarını açıklaması bekleniyor.

2023 EMEKLİ MAAŞ PROMOSYONU NE KADAR?

Bankaların son açıkladığı emekli maaşı promosyonları ise şöyle:


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön