19 / 05 / 2024

EYT'den emekli olacaklara bir ödeme daha! Promosyon yolu göründü

EYT'den emekli olacaklara bir ödeme daha! Promosyon yolu göründü

Emekli promosyon tutarları 2023 memur maaş oranlarının belli olmasıyla birlikte değişti. EYT düzenlemesinin yasalaşması ile birlikte 2 milyonu aşkın kişi emekli olabilecek. Bankalar EYT hazırlığına başlıyor. İşte tüm detaylar...



EYT yasasının Meclis'e gelmesi beklenirken bir yandan da gözler emekli promosyonlarına döndü. EYT düzenlemesinin yasalaşmasıyla birlikte milyonlarca kişi emekli olabilecek. Bir yandan da 2023 memur ve emekli maaş zam oranlarının belli olmasıyla birlikte bankalar promosyon ödemelerini değişti. Peki 2023 Ocak hangi banka ne kadar promosyon verecek?

23 BİN TL TAHMİNİ

EYT yasası ile birlikte milyonlarca kişinin emekli olması beklenirken bir yandan da en çok merak edilen konulardan biri emekli promosyonları. 7.500 TL'ye kadar yükselen emekli promosyonun 23 bin TL'ye kadar yükselebileceği tahmin edilmekte.

Kulislerde dolaşan bilgiye göre, bankalar 23 bin liraya varan promosyon ödemesi yapmaya hazırlanıyor. Bu rakamlar iddia olup her emekli maaşına göre promosyon ödeme tutarları da farklılık göstermektedir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön