02 / 05 / 2024

EYT'liler bayram edecek! 25.000 TL ek ödeme! Yetişen alıyor!

EYT'liler bayram edecek! 25.000 TL ek ödeme! Yetişen alıyor!

2022 yılı içerisinde promosyon yarışına giren bankalar 2023 yılında da aynı yarışı sürdürecek. Emeklilere 10 bin Türk lirası ile 25 Bin TL arasında emekli promosyonu ödenebilecek.



2022 senesi içerisinde promosyon yarışına giren bankalar 2023 senesinde de aynı yarışı sürdüreceğe benziyor. Emeklilere 10 bin Türk lirası ile 25 Bin Türk Lirası aralığında emekli promosyonu ödenebilecek.

2022 yılı içerisinde pek çok banka emeklilere promosyon ödemesi yapmıştı. Bazı bankalar 3500 lira ödeme yaparken bazı bankalar ise 7500 liraua kadar ödemelerde bulunmuştu.

2023 yılının Ocak ayı içerisinde emekli maaşlarına % 30 zam geldi. Bu zammın ardından promosyon savaşları tekrar başladı..

EYT'LİYE YENİ MÜJDE

EYT liler bayram edecek! 25.000 TL ek ödeme! Yetişen alıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı duyuru sonrası EYT sorunu çözülmüştü. Yıllardır mağdur edilen EYT'liler sonunda beklenen müjdeli haberi almışlardı. EYT'lilere şimdi yeni bir müjde daha geldi.

EYT'LİYE 25 BİN LİRALIK PROMOSYON

Geçtiğimiz yıl Temmuz ayında başlayan emekli maaş promosyonları için yarış Aralık ayına kadar devam etti. Son güncellemelerle bir emeklinin alacağı promosyon miktarı ek ödemelerle birlikte 7.500 liraya kadar çıkmıştı. Şimdi EYT'lilerin de emekli olmasına kısa bir süre kala yeni bir iddia gündeme geldi. Bankaların bu promosyon miktarlarını yaklaşık 3 kattan fazla arttırarak yaklaşık 25 bin liraya kadar yükseltmesi bekleniyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön