13 / 05 / 2024

EYT'lilere bir müjde daha! Hesaplara 2 bin TL daha yatacak

EYT'lilere bir müjde daha! Hesaplara 2 bin TL daha yatacak

Emeklilikte yaşa takılanlar için (EYT) pozitif bir gelişme meydana geldi. Temmuz ayında yapılacak olan zam ile beraber, EYT başvurusu yapanlar bayram ikramiyesi elde edecekler. Mart ayından bu zamana EYT başvurusu yapan 1 milyonun üstündeki bireye sevindirici bir haber verildi.



Mart ayından bu zamana EYT başvurusu yapan vatandaşları mutlu edici bir haber yapıldı. Yetkililer aracılığı ile yapılan açıklamaya göre, Mart ayında başvuru yapmış olan vatandaşlar hem aylıklarını hem de iki bayram ikramiyesini bu ay elde edecekler. EYT için başvuru yapan 1.8 milyon vatandaşın birçoğunun başvurularının bittiği ve geri kalan başvuruların ise bu hafta içinde biteceği ilan edildi. Bu müjdeli haber, tüm EYT başvuru sahiplerini mutlu etti.

EYT lilere bir müjde daha! Hesaplara 2 bin TL daha yatacak

EYT'Lİ VATANDAŞLAR İKİ İKRAMİYEDEN DE FAYDALANACAK

Mart ayı itibari ile EYT başvurusunda bulunan kişiler, geçmiş aylık ödemelerini muntazam bir halde elde etmektedir. Emekli aylıkları, başvurunun olduğu aydan sonraki aydan itibaren hesaplanmaktadır. Misalen, Mart ayında EYT başvurusu yapılmış bir aday, başvurusu neticelendiğinde Nisan ayı itibari ile biriken aylıklarını toplu olarak elde edecektir. Bu sebeple, herhangi bir parasal haksızlığa maruz kalmadan ödemelerini elde etmektedirler.

EYT'lilere bir müjde daha! Hesaplara 2 bin TL daha yatacak


Geri Dön