06 / 05 / 2024

EYT'lilerin maaşı kaç lira olacak? Milyonlarca EYT'liyi ilgilendiriyor! Şimdi bakın! 

EYT'lilerin maaşı kaç lira olacak? Milyonlarca EYT'liyi ilgilendiriyor! Şimdi bakın! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca kişinin beklediği EYT düzenlemesi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Peki EYT'lilerin maaşı kaç lira olacak? İşte EYT'lilerin maaşları ile ilgili tüm ayrıntılar...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca kişinin beklediği EYT düzenlemesi ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Vedat Bilgin, konuyla ilgili olarak prim gün sayısı ve yıl sayısı şeklinde iki şartın kaldırılmadığına dikkat çekti.

"Kadınlar için 20, erkekler için 25 şartını yerine getirdikleri zaman onlar da bundan istifade edecekler" diyen Bilgin, herkesi kapsayan bir düzenleme olacağına, sınır koyan bir düzenleme olmayacağına vurgu yaptı. 

EYT lilerin maaşı kaç lira olacak? Milyonlarca EYT liyi ilgilendiriyor! Şimdi bakın! 

Bakan Bilgin, gerçekleştirdiği son açıklamasında EYT’lilerin sorununu çözecek yasa teklifini Aralık ayı içerisinde TBMM’ye getireceklerini ve uygulamayı 2023 itibariyle başlatacaklarının altını çizdi. 

Peki EYT'lilerin maaşı kaç lira olacak? Tüm şartları tamamlayan EYT'lilere ne kadar maaş verilecek? İşte EYT'lilerin maaşları ile ilgili tüm ayrıntılar...


Geri Dön