18 / 05 / 2024

EYT'lilerin maaşı ne zaman yatacak? İlk maaş heyecanı sardı...

EYT'lilerin maaşı ne zaman yatacak? İlk maaş heyecanı sardı...

8 Eylül 1999 tarihi öncesi sigorta girişi olanları kapsayan EYT düzenlemesinde kademeli prim günü şartı, Meclis'te ele alınacak. İşte, 2023 EYT ilk maaş ödeme tarihine ilişkin merak edilen detaylar...



EYT'DE İLK MAAŞLAR NE ZAMAN ÖDENECEK?

Emeklilikte Yaşa Takılanlar yasası yürürlüğe girdikten sonra EYT'liler de emeklilik başvurularını yapabilecekler. Başvuru tarihini takip eden ayda EYT ilk maaşlar ödenecek. Mart ayında ödenmesi beklenen EYT ilk maaşları Nisan ayında hesaplara yatırılacağı tahmin ediliyor.

EYT'LİLER BAYRAM İKRAMİYESİ DE ALACAK!

EYT lilerin maaşı ne zaman yatacak? İlk maaş heyecanı sardı...

Kanuna göre, emeklilere Ramazan Bayramı ve Kurban Bayramı’nda 1.100 TL bayram ikramiyesi ödemesi yapılıyor. Bu yıl Ramazan Bayramı 21 Nisann gününe denk geldiği için, mart ayında emeklilik dilekçesi verenler, Nisan ayında 1.100 lira bayram ikramiyesinden yararlanabilecekler.

EDİTÖR NOTU: Bu haber 27 Şubat 2023 tarihinde saat 22.57'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 18,84 Türk Lirası, Euro 20,11 Türk Lirası, altının gramı ise bin 113 Türk Lirası değerinde.

İslam Memiş, doları olanı uyardı! Köprüden önce son çıkış!

EYT'liler gözünü bu toplantıya dikti!

Resmen Açıklandı! Konut kredisi için limit yükseltildi: 5 milyon lira...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön