02 / 05 / 2024

EYT'de son dakika! Emeklilikte Yaşa Takılanlar için formül hazır! EYT ne zaman çıkacak? EYT'de şartlar ne? 

EYT'de son dakika! Emeklilikte Yaşa Takılanlar için formül hazır! EYT ne zaman çıkacak? EYT'de şartlar ne? 

EYT ile ilgili son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. EYT konusu gündemden düşmüyor ve konuyla ilgili sıcak başlıklar geliyor. Peki EYT ne zaman çıkacak? EYT'de son durum ne? EYT çıkacak mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve ayrıntılar...



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın öncelikli gündemi haline gelen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar için emeklilik yolunun açılması planlanıyor.

EYT de son dakika! Emeklilikte Yaşa Takılanlar için formül hazır! EYT ne zaman çıkacak? EYT de şartlar ne?  

2022 yılının ikinci yarısında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı öncülüğünde sözleşmeli memurlara kadro ve EYT düzenlemesi için oldukça kapsamlı çalışmalara start verildi. 

Masada çeşitli formüller yer alırken bu kapsamda Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 3600 ek gösterge ve asgari ücret zammı gibi EYT'de de çözüm yolları üretildiğine dikkat çekmişti. 

Peki EYT'de son durum ne? Peki EYT ne zaman çıkacak? EYT çıkacak mı? İşte merak edilen o soruların yanıtları ve ayrıntılar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön