05 / 05 / 2024

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.



Balıkesir 3. İcra Dairesi alacağı karşılamak için haczettiği 97 adet büyükbaş hayvanı ihale usulü ile satılığa çıkardı. Haczedilen hayvanlar için toplamda 1 milyon 150 bin lira gibi bir tutar isteniyor. Hayvanların ihalesi ise 18 Ekim’de gerçekleşecek.

İkinci bir hayvan ihalesi ise Lüleburgaz’dan geldi. Yine altı adet sığır icra yolu ile satılığa çıkarıldı. Sığırların 500 bin TL’ye satılması bekleniyor. 

MARKA, FABRİKA VE PATENTLER DE SATILIYOR

Diyarbakır’da doğal taş işleme fabrikası da icradan satılanlar arasına girdi. Halen aktif olarak çalışabilen, içerisinde makinelerin de bulunduğu 900 bin metrekare alana sahip fabrikanın muhammen bedeli 2 milyon Türk Lirası.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön