05 / 05 / 2024

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Fabrika, marka, büyükbaş hayvan, çiftlik hepsi icradan satılık

Türkiye’de ekonomik tablo kötüleştikçe mahkemelerdeki icra dosyaları da kabarmaya devam ediyor. Fabrikalar, arazileri, konutlar, işyerleri, markalar, patentler büyükbaş hayvanlar ve çiftlikler de icradan satılığa çıkarılanlar arasında.



İcradan satılan gayrimenkul, mal ve makinelerin yanı sıra borçlarını ödeyemeyen büyük firmaların da marka ve patentleri satılığa çıkarıldı.

Afyonkarahisar, İstanbul ve Kocaeli’de bulunan bazı firmalara ait 75 patent ve markanın bulunduğu satış ilanında değer 19 milyon lira olarak tespit edildi. İcra yoluyla satılan 232 aracın içerisinde milyonluk lüks markalar da yer alırken 20 milyon değerinde yedi adet gemi, yat ve tekne de icradan satılık.

İcradan satılan otel ve turistik tesis sayısı ise 9. Bunların satış değeri ise milyonlarca lirayı buluyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön