18 / 05 / 2024

Faiz indirimi sonrası İslam Memiş'ten yeni uyarı! O tarihe dikkat çekti

Faiz indirimi sonrası İslam Memiş'ten yeni uyarı! O tarihe dikkat çekti

Ağustos ayı için son şans uyarısı yapan Piyasa Uzmanı İslam Memiş, dolar, altın, gümüş ve kripto paralarda yaşanacak değişimi müjdeledi. Yatırım araçları hakkında yükselişlerin başlayacağını söyleyen İslam Memiş, 1 Eylül tarihini işaret etti.



AĞUSTOS SON ŞANS! EYLÜL'DE PİYASALAR YIKILIYOR
Gram altın ve dolar fiyatları için yükseliş trendinin başlayacağını ifade eden İslam Memiş, Ağustos ayının son alım ayı olduğunu belirtti. Yeni yatırım yapmak isteyenler için son şans uyarısı yapan İslam Memiş, tarih vererek emtialardaki miladın başlayacağını söyledi. Gram altın için alım seviyelerini veren İslam Memiş" Dolar kuru yüksek olduğundan gram altın 1.030-1.040 aralığında dalgalanma sürüyor. Ağustos ayının sonuna kadar gram altını bin 12 lira ile  bin 50 lira aralığında takip etmeye devam ediyorum. Altında ve gümüşte hem gram hem de ons bazında hızlı yükselişler tahmin ediyorum. 1 Eylül itibari ile yükseliş altın ve gümüş tarafında tahmin ediyorum" diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön