27 / 04 / 2024

Faizlerle ilgili karar değişikliği! Artık Cumhurbaşkanı Kararı ile…

Faizlerle ilgili karar değişikliği! Artık Cumhurbaşkanı Kararı ile…

Faizlerle ilgili karar değişti. Bu alınan karar 5801 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile çıkarıldı. İşte detaylar!



Faizlerle ilgili yeni bir karar değişikliğine gidildi. Alınan bu karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. İşte faiz değişikliğine dair merak edilen detaylar…

Faizlerle ilgili yeni bir karar verildi. Gecikme faizi artırıldı. Bu karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi.  Devletin alacaklarına uyguladığı gecikme faizi ve daha önce yıllık yüzde 15 olarak bilinen tecil faizi alınan yeni karar ile yüzde 24'e çıkarıldı. Faizlerle ilgili bu karar Resmi Gazete'te yayınlandı ve 5801 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile gecikme zammı oranı aylık yüzde 1,6'dan yüzde 2,5'e yükseltildi.

Faizlerle ilgili karar değişikliği! Artık Cumhurbaşkanı Kararı ile…

İşte son dakika haberinin detayları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön