30 / 04 / 2024

Faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Evlilik kredisi alabilmek için yaş kredisi var mı?

Faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Evlilik kredisi alabilmek için yaş kredisi var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu evlilik kredisi açıklaması sonrası yeni evlenecek vatandaşlara faizi şekilde 150.000 TL kredi vereceğini açıkladı. Kredinin detayları merak konusu oldu. İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…



Aile ve gençlik Bankası’nın kurulması ile birlikte evlilik kredisi için kaynak sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni evlenecek gençleri 150.000 TL değerinde bir evlilik kredisi vereceğini açıkladı. Aile ve Gençlik Bankası fonunu Karadeniz’de bulunan doğalgazın gelirinden alacak. Gelirler bankaya aktarılıp evlilik kredisi için kaynak olacak. 48 ay vade ve bir yıl geri ödemesiz şekilde verilecek olan kredi desteğinin detayları belli oldu.

Faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Evlilik kredisi alabilmek için yaş kredisi var mı?

Faizsiz evlilik kredisi

Yeni bir müjde de yeni evliler adına geldi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan evlenecek gençler için bir kredi desteği sağlanacağını açıkladı. Yeni evlilikleri teşvik etme amaçlı olarak gençlere 48 ay vade ile faizsiz 150.000 TL verilecek. Bu ödeme 24 ay boyunca geri ödemesiz olacak. Toplamda dört yıl vade ile verilecek olan 150.000 TL kurulacak aile ve gençlik bankası üzerinden sağlanacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön