21 / 05 / 2024

Faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Evlilik kredisi alabilmek için yaş kredisi var mı?

Faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Evlilik kredisi alabilmek için yaş kredisi var mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yapmış olduğu evlilik kredisi açıklaması sonrası yeni evlenecek vatandaşlara faizi şekilde 150.000 TL kredi vereceğini açıkladı. Kredinin detayları merak konusu oldu. İşte konuyla ilgili tüm ayrıntılar…



Faizsiz evlilik kredisini kimler alabilir? Evlilik kredisi alabilmek için yaş kredisi var mı?

Faizsiz kredi için şartlar belli oldu

Duyurulan 150.000 TL’lik faizsiz kredi ile ilgili başvuru şartları ve vade sayıları merak konusu oldu. Yeni evlenecek çiftler için devlet destekli bir faizsiz evlilik kredisi verilecek. Verilecek 125.000 TL’lik desteğin 72 aya uzayan bir ödeme planı ile oluştur olacağı açıklandı. 48 ay içerisinde belirtilen anapara ödenebilecek. İlk iki yıl taksit ödemesi yapılmayacak. Bu sayede gençler için evlilik yolları açılacak.

Vadesiz evlilik kredisi tarihi

Yeni evlenecek çiftler borç ve geçim sıkıntısı sebebiyle düğünlerini erteliyordu. Cumhurbaşkanının açıklamış olduğu yeni düzenlemeyle birlikte vatandaşlar hemen evlenebilecek. Yeni evli çiftler için 150.000 TL’lik kredi imkânı sağlanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yayınlanan Ak Parti seçim beyannamesinde yeni evlenecek çiftlere kolay ödemeli evlilik kredisi verileceğini açıkladı. Açıklama ile ilgili henüz kesin bir tarih verilmedi. Ak Parti’nin seçimleri kazanması ile birlikte evlilik kredisi için başvuruların alınacağı tahmin ediliyor.

Faizsiz evlilik kredisi almak için şartlar neler? Faizsiz evlilik kredisini nasıl alabilirim?

Evlilik yolundaki vatandaşlara iyi haber! Çeyiz desteğine başvurmayı unutmayın

Dünya evine girmenin maliyeti belli oldu! Düğün fiyatları 2 katına çıktı! İşte kır düğünü, salon ve otel fiyatları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön