30 / 06 / 2024

Faizsiz kredi imkanı! Başvuru için şartlar belli oldu

Faizsiz kredi imkanı! Başvuru için şartlar belli oldu

Faizsiz kredi kampanyalarına bir yenisi eklendi. Ülkemizde yaşanan pahalılık nedeniyle vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak adına kampanya yapıldı. Başvuruda bulunan vatandaşlara 5.000 TL tutarında faizsiz kredi desteği verilecek. İşte tüm detaylar...



5000 TL'YE KADAR İHTİYAÇ KREDİSİNDE FAİZ YOK
İNG Bank tarafından verilen faizsiz kredi kapsamında bazı şartlar yer alıyor. Turuncu Ekstra Avantajlı Faiz oranı banka tarafından kampanya kapsamında iade edilecek olan tutarı hesaplaması yönünden gösterge faiz oranı olarak duyuruluyor. İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunan vatandaşlar 5.000 TL'ye kadar yüzde sıfır faiz oranlı krediye sahip olacak.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön