30 / 06 / 2024

Faizsiz kredi imkanı! Başvuru için şartlar belli oldu

Faizsiz kredi imkanı! Başvuru için şartlar belli oldu

Faizsiz kredi kampanyalarına bir yenisi eklendi. Ülkemizde yaşanan pahalılık nedeniyle vatandaşların nakit ihtiyacını karşılamak adına kampanya yapıldı. Başvuruda bulunan vatandaşlara 5.000 TL tutarında faizsiz kredi desteği verilecek. İşte tüm detaylar...



Son aylarda bankalar tarafından duyurulan faiz oranlarının hızla yükselmesi sonucunda kredi çekmek dar gelirli vatandaşlar için imkânsız bir durumda. Mağdur olan vatandaşlara ING Bank tarafından müjdeli haber verildi. İNG Bank ihtiyaç kredisi kapsamında başvuru yapan vatandaşlara 5.000 TL tutarında faizsiz kredi verecek.

FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI DETAYLARI
ING Bank tarafından başlatılan faizsiz kredi kampanyasına dair detaylar paylaşıldı. Faizsiz krediye dair bankanın resmi web sitesinde yapılan açıklamada yer alan detaylar ise şu şekilde;

"Kredi faiziniz ne olursa olsun, Turuncu Ekstra programı kapsamında alacağınız nakit iade ile kredinizi faizsiz gibi veya indirimli yansıyan faiz oranları ile ödeyebilirsiniz. Bunun için, Turuncu Ekstra programına katılıp aylık harcamalarınızın 2.000 TL’sini Turuncu Ekstra Banka Kartı’nız ile yapmanız yeterli. Böylece, kredi vadeniz boyunca harcama koşulunu yerine getirdiğiniz her ay, 5.000 TL’ye kadar olan kredinizin faizi, nakit iade ile %0 faiz olarak yansır"

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön