28 / 04 / 2024

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuru için gerekli belgeler!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuru için gerekli belgeler!

TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da 115 konut açık artırma ile satışa sunuluyor. Başvuruları bugün başlayan projede 4+1 daireler yer alıyor. İşte TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuru için gerekli belgeler...



TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar daire fiyatları 150 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Başvuru bedeli olarak 10 bin TL ödenen projede bankacılık işlemleri T.C. Ziraat Bankası A.Ş. aracılığıyla kabul ediliyor.


Eskişehir Odunpazarı Karapınar'da toplam 115 konut açık artırma usulüyle Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca 28 Mayıs 2015 tarihinde saat 14:00'de Divan Express Eskişehir'de satışa sunulacak.


Satış işlemlerine yönelik reklam, tanıtım, pazarlama ve satış organizasyonu hizmetleri TURYAP tarafından yürütülen  TOKİ  Eskişehir Odunpazarı Konutları başvuruları açık artırmanın yapılacağı tarihe kadar devam edecek.


Alanları 114 ve 215 metrekare olarak belirlenen 4+1 evlerin bulunduğu TOKİ Eskişehir Odunpazarı Karapınar ödeme koşulları kapsamında yüzde 10, yüzde 15 ya da yüzde 25 peşin ödemelerde, kalan kısım 96, 108 ya da 120 ay vadelendiriliyor.


TOKİ Eskişehir Odunpazarı başvuru için gerekli belgeler!

1-) Fotoğraflı nüfus cüzdanı,

2-) Vatandaşlık kimlik ve Vergi sicil numaraları,

3-) Yetkili Banka Şubelerine nakit olarak; herbir taşınmaz için 10.000.- (Onbin) TL katılım teminatı ödeniyor. 

4-) Başvuruların vekaleten yapılması durumunda, satışlarla ilgili tüm belgeleri düzenleme, imzalama, beyan ve taahhütlerde bulunma yetkisini içeren vekaletname,

5-) Başvuru bir tüzel kişilik adına yapılacak ise, Şirketin yetki belgesi ve yetkili kişinin vekalet ile imza sirküleri.

Alıcılar başvuru sırasında “Açık Artırma Satış Şartnamesi”ni imzalayacaklar. 


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön