26 / 06 / 2024

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 12 bin 198 TL! Özellikleri neler? 

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 12 bin 198 TL! Özellikleri neler? 

Fakir Robert RS 770 robot süpürge aynı anda silme ve süpürme işlemini gerçekleştirerek temizliği kolaylaştırıyor. Peki ürünün diğer özellikleri neler?



Özellikle çalışan, temizliğe vakti olmayan ya da çocuklu ailelerin çokça tercih ettiği bir üründür. Fakir robot süpürge gelişmiş teknolojisiyle temizliği kolaylaştırarak kısa sürede bitmesini sağlar. Çalışma süresi 150 dakika olan Fakir robot süpürge ihtiyacınız olan temizliği size sunuyor.

Fakir Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge 12 bin 198 TL! Özellikleri neler? 

Çarpma önlemi özelliği sayesinde temizlik sırasında eşyalara zarar vermeden ilerler. 450 ml olan toz haznesi ile temizliğe uzun süre devam eder. Robot süpürge  otomatik şarj özelliği sayesinde şarjı bitmeden şarj yuvasına döner ve bir sonraki temizlik için şarjını yeniler. 4000 pa üstün çekiş gücü ile zemine tutunan kıl, tüy ve toz partiküllerini içerisine çekerek hijyenik ortam sağlar.

Aynı zamanda Fakir Robert RS 770 robot süpürgede kızılötesi sensör, su akış hızı modu, navigasyon ve çeşitli silme fonksiyonları bulunur. Tek seferde 120 metrekare alanı temizleyebilen akıllı robot süpürgenin içerisinde 27 adet sensör vardır.  Yüksek hassasiyetli bu sensör ile düşme ve çarpma kaynaklı temizlik aksamaları en aza indirilir. Kızılötesi sensör yardımıyla etrafındaki eşyaları fark edebilen akıllı robot süpürge, nesnelere çarpmadan temizlik yapar.

Farklı zemin tiplerinin temizliği için kullanıcılarına temizlik seçeneği sunar. Kullanıcılar ihtiyacına göre manuel olarak silme ve süpürme hızlarını ayarlayabiliyor. Cihazın silme fonksiyonları arasında 4 farklı seviye vardır. Silme fonksiyonları; Sessiz, hafif, standart ve güçlüdür. 

Peki Fakir robot süpürgenin toz ve su haznesi nasıl bir işlem görüyor? Ürün nerede satılıyor? 
 


Geri Dön