23 / 07 / 2024

Fatma Toru: Konya'da altyapı sorunu kalmayacak!

Fatma Toru: Konya'da altyapı sorunu kalmayacak!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Gödene Mahallesi TOKİ Konutları'na ulaşımı sağlayan Hanedan Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını denetledi. Toru, “Meram’ı şantiyeye çevireceğiz” dedi.





Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, bu dönemde bölgedeki tüm altyapı sorunlarının titizlikle ele alınacağını ifade ederek, “Meram’ı şantiyeye çevireceğiz” dedi.


Başkan Toru, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından Gödene Mahallesi  TOKİ  Konutları'na ulaşımı sağlayan Hanedan Caddesi'ndeki asfaltlama çalışmalarını denetledi. Meram'ın muhtelif yerlerindeki altyapı ve teknik sorunları çözmek için çalışmaların başladığını kaydeden Toru, "Bu dönemde Meram'ı bir şantiye alanı haline getirmek için ekiplerimizle birlikte var gücümüzle seferber olacağız. Bu meyanda Gödene TOKİ bölgesindeki Hanedan Caddesi'nde asfaltlama çalışmalarımız devam ediyor. Gidiş dönüşlü olarak yaklaşık 1 kilometre uzunluğundaki bu yola yaklaşık 2 bin tonluk asfalt döküyoruz. Bu caddenin asfaltlanması için TOKİ sakinlerinin talepleri vardı. Onların mağduriyetlerini gidermek ve bu bölgedeki sorunları çözmek üzere ekiplerimize talimat verdik. Çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor" dedi.


"ASFALT VE ALTYAPI SORUNU KALMAYACAK"

Meram'da asfalt ve altyapı sorunu yaşanmaması için çalışmaların tüm hızıyla devam edeceğini belirten Başkan Toru, "İnşallah bu dönemde Meram'ın tüm semtleri ve özellikle yeni bağlanan mahalle ve beldelerimizde asfalt ve altyapı sorununu çözmek üzere çalışmalarımız devam ediyor. Yerinde inceleyerek, görerek, takibini yaparak sorunlara neşter vuruyoruz. Vatandaşlarımız şundan emin olsunlar ki; bu dönemde Meram'da teknik altyapısı ve imar problemi halledilmiş, tüm sokakların asfalt problemi kalmayacak. Bu çerçevede ekiplerimizle birlikte var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.


Yeni Meram



Geri Dön