28 / 04 / 2024

Fatura ödeyenlere müjdeli haber! Fatura ödemesinin 120 TL'si geri verilecek!

Fatura ödeyenlere müjdeli haber! Fatura ödemesinin 120 TL'si geri verilecek!

30 Nisan’a kadar internet, elektrik, doğalgaz ve su faturası ödeyen vatandaşlar para puan kazanabilecek. Fatura sahipleri 120 TL tutarında geri ödeme alacak. İşte tüm detaylar…



QNB Finansbank müşterileri adına özel bir kampanya duyurdu. Bu kampanyanın kapsamında web sitesi üzerinden verilecek olan otomatik fatura talimatları için para puan kazanılabilecek. Bu fırsattan yararlanan müşteriler Finansbank vadesiz hesapları ya da CardFinans ve QNB logosuna sahip First kredi kartları üzerinden her otomatik fatura ödeme talimatları başına 40 TL’ye kadar para puan kazanma şansı yakalayacak. Toplamda 120 TL kazanılabilecek.

Fatura ödeyenlere müjdeli haber! Fatura ödemesinin 120 TL si geri verilecek!

QNB Finansbank’tan yeni kampanya

QNB Finansbank yayınladığı yeni kampanya ile birlikte müşterilerine 120 TL’ye varan para puan vereceğini duyurdu. Fatura ödeme talimatının verilmiş olduğu tarihten itibaren 25 gün süresince geçerli olacak kampanya için sürenin sonuna kadar kullanılmayan para puanların iadesi alınacak. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşteriler Finansbank şubesi, çağrı merkezleri, mobil ya da bireysel internet bankacılığı üzerinden ödeme talimatlarını verebilecek. Kampanyaya katılım sadece bir kez ile sınırlı kalacak. Kampanya dahil tutulan faturalar ile bu farklı kampanyaları katılım gerçekleştirilemeyecek. Kazanılan para puanlar kart finans market kartına ya da kredi kartı üzerine yüklenecek.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön