12 / 05 / 2024

Fatura ödeyenlere müjdeli haber! Fatura ödemesinin 120 TL'si geri verilecek!

Fatura ödeyenlere müjdeli haber! Fatura ödemesinin 120 TL'si geri verilecek!

30 Nisan’a kadar internet, elektrik, doğalgaz ve su faturası ödeyen vatandaşlar para puan kazanabilecek. Fatura sahipleri 120 TL tutarında geri ödeme alacak. İşte tüm detaylar…



Fatura ödeyenlere müjdeli haber! Fatura ödemesinin 120 TL si geri verilecek!

120 TL’ye varan para puan kazanma fırsatı

Finansbank yayınlamış olduğu kampanya ile birlikte müşterilerine kolay bir fatura ödeme deneyimi sunarken bunun yanında ekonomik avantajlar da sağlıyor. Kampanya kapsamı içinde verilecek tüm para puanlar yeni fatura ödeme talimatları ile biriktirilen para puanlar olacak. Bu şekilde müşteriler faturalarını düzenli şekilde ödeyerek finansal disiplinlerine koruyacak. Ayrıca para puanlar ile pek çok farklı alanda avantaj sağlayacak.

Finansbank kampanya detayları

Finansbank otomatik fatura ödeme talimatı oluşturan müşteriler adına 1 Nisan-30 Nisan tarihleri aralığında bir kampanya düzenliyor. Kampanya dahilinde her fatura talimatı adına 40 TL’ye para puan verilecek. Toplamda kazanılan tutar 120 TL olacak. Kazanılan tüm para puanların kullanım süresi ise 25 gün olacak. Süre sonunda para puanlarına kullanılmayan müşterilerin bu puanları geri alınacak.

EnerjiSA faturalarında inanılmaz kampanya! 150 TL hediye! 

Eğer faturalarınızı bu şekilde ödüyorsanız bunu yapmayı ihmal etmeyin! Son tarih 13 Mayıs!

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra faturalarla ilgili flaş bir açıklama! Kimliğini alan koşsun!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön