01 / 05 / 2024

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra faturalarla ilgili flaş bir açıklama! Kimliğini alan koşsun!

Aile Destek Programı Nisan 2023 müjdesinden sonra faturalarla ilgili flaş bir açıklama! Kimliğini alan koşsun!

Yeni bir fatura desteği duyurusu yapıldı ve bu destek vatandaşların cebini rahatlatacak. E-Devlet üzerinden başvuru yaparak elektrik faturası desteği almak mümkün olacak. Destek tutarı, ailede yaşayan kişi sayısına göre belirlenecek.



Düşük gelirli vatandaşlar için yeni bir fatura desteği duyuruldu. Bu destek sayesinde elektrik faturası yükünden kurtulacak olan vatandaşlar, fatura tutarının 135 TL'yi geçtiği durumlarda destek ödemelerinden yararlanabilecekler. Başvurular e-Devlet üzerinden yapılacak ve destek ödemeleri de yine bu platform üzerinden gerçekleştirilecek. Ayrıca, destekten faydalanabilmek için ailede yaşayan kişi sayısı gibi birtakım şartlar da aranacak. Elektrik faturası desteği hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

ELEKTİRK FATURASI DERDİ YARIYA İNİYOR

Vatandaşlar son dönemlerde yüksek elektrik faturalarıyla mücadele ederken, devletten sevindirici bir haber geldi. Faturaların altında ezilen vatandaşlara yönelik fatura desteği sağlanacak. Belirli şartlar dahilinde, 135 TL'nin üzerinde olan elektrik faturaları destek kapsamında ödenecek. Elektrik faturası desteği hakkında daha fazla bilgi için ayrıntılara göz atabilirsiniz.


Geri Dön