03 / 05 / 2024

FED başarılı olamadı!

FED başarılı olamadı!

Eski New York Fed Başkanı Bill Dudley, Federal Rezerv'in işgücü piyasasını gevşetmeyi başaramadığını ve bunun daha yeni başladığını söyledi.



Eski New York Fed Başkanı Bill Dudley, Fed'in art arda dört 75 baz puanlık kazançtan sonra bile ABD'deki işleri kolaylaştırma konusunda "bir şeyler" bulduğunu söyledi.

Bloombergh HT'de yer alan habere göre; Betton Woods Komisyonu Başkanı Dudley Pazartesi günü Singapur'da finansın geleceği konulu bir konferansta yaptığı açıklamada, tarım dışı istihdamın Cuma günü 261.000'e yükseldiğini ve Ekim'deki işsizlik oranının "daha kolay bir işgücü piyasası" olduğunu söyledi. 

ABD piyasaları kapanışta yükseldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön