03 / 05 / 2024

FED kripto paralara karşı uyardı!

FED kripto paralara karşı uyardı!

ABD Merkez Bankası (Fed), kripto varlıkla ilgili faaliyetlerde bulunan veya bu faaliyetlerde bulunmak isteyen bankalara bir uyarı mektubu yayınladı. Peki, kripto para piyasasında son durum ne?



ABD Merkez Bankası (Fed), kripto varlıkla ilgili faaliyetlerde bulunan veya bu faaliyetlerde bulunmak isteyen bankalara bir uyarı mektubu yayınladı.

Fed tarafından yayımlanan denetim mektubuna göre, ortaya çıkan kripto varlıkları bankacılık kurumları, müşterileri ve genel olarak finansal sistem için potansiyel fırsatlar sunuyor, ancak kripto varlıkları içeren faaliyetler Ölümler ayrıca güvenlik, tüketicinin korunması ve finansal istikrar için riskler oluşturabilir. 

Bitcoin madencilerinin kaybı 1 milyar dolardan fazla!

Kripto varlıklarla ilgili faaliyetlerde bulunmak isteyen bankaların atması gereken adımlara dikkat çekilen yazıda, Fed'in konuyla ilgili gelişiminin ve bankaların kripto varlıkla ilgili faaliyetlere katılımının yakından izlendiği belirtildi. bankalar, kripto varlıklarla ilgili herhangi bir faaliyette bulunmadan önce bu faaliyetlerin yasal olarak yetkilendirildiğinden emin olunması gerek. Dikkat çeken bir diğer konu ise, bankaların kripto varlıkla ilgili faaliyetlerde bulunmadan önce düzenleyicileri bilgilendirmesi ve güvenli ve sağlıklı uygulamaya uygun uygun sistemlere ve kontrollere sahip olmaları gerektiği.

Peki, kripto para piyasasında son durum ne? Bitcoin ne kadar? Dogecoin ne kadar? Ethernaum ne kadar? Tether ne kadar? Cardano ne kadar? İşte coinlerde son durum...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön