17 / 05 / 2024

FED yöneticisinden dikkat çeken faiz mesajı!

FED yöneticisinden dikkat çeken faiz mesajı!

Fed Başkanı Christopher Waller, piyasa beklentileri doğrultusunda bir sonraki toplantısında 25 baz puanlık faiz artırımını destekleyeceğini söyledi.



Fed Başkanı Christopher Waller, New York'ta düzenlediği bir etkinlikte, 1 Şubat toplantısının faiz artış hızını azaltabileceklerini söyledi.

FED yöneticisinden dikkat çeken faiz mesajı!

Ancak Walker, enflasyona karşı zafer ilan etmek için henüz çok erken olduğunu belirterek şunları söyledi: 

“Verilere bakıldığında biraz türbülans yaşayacağız. Bu nedenle gelecek toplantıda 25 baz puanlık artıştan yanayım. Hedefimize ulaşmak için daha gidecek yolumuz var. Parasal sıkılaşmanın devam etmesini destekliyorum” 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön