19 / 05 / 2024

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…



Fenerbahçe ise bu kategoride dikkate değer bir başarıya imza attı. Spordaki başarısını borsaya taşıyan Fenerbahçe A.Ş’nin Borsa İstanbul’da işlem gören hisselerinin 2022 yılı içinde yüzde 158,9 değere ulaştığı ve bütün zamanların en iyi yıllık performansını gösterdiği bildirildi.

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Hisse fiyatı 85,00 Türk Lirası olarak tarihi zirveye ulaştı. Fenerbahçe, bu başarıyla yeşil sahalardaki başarısını borsaya da taşımış oldu.

GALATASARAY SON 12 YILIN ZİRVESİNDE

Öte yandan Galatasaray ise 2010 yılından beri, en iyi yıllık performansına imza attı.  Yatırımcısına yüzde 143,4 kazandırarak önemli bir başarıyı gerçekleştiren Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ,  2010 yılından bu yana en iyi performansını gösterdi.  Ligde Fenerbahçe ile arasında zirve mücadelesi olan Galatasaray'ın hisse bedeli 9,59 lira olarak gerçekleşti ve 2011 yılından bu yana en yüksek düzeye ulaştıl.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ ise 2022 yılında yatırımcısına yüzde 43,1 kazandırdı.

Zam yağmuru dudak uçuklatacak! Hangi vergi kalemlerine ne kadar zam geldi?

EYT’liler o detaya dikkat! Kıdem tazminatları ne olacak?

FIFA Dünya Kupası  resmi akıllı telefonu olmuştu! Vivo V25 Kaç TL? 30 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön