29 / 04 / 2024

Fera Grup'tan Kartal'a yeni proje!

Fera Grup'tan Kartal'a yeni proje!

Gayrimenkul sektörünün yeni markalarından olan Fera Grup'un ilk projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş,yeni projeleri olacağını açıkladı.



Gayrimenkul sektörünün yeni markalarından olan Fera Grup'un ilk projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor. Bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, 2016 sonunda teslimi planladıkları projenin 6 ayda yatırımcısına yüzde 35 kazandırdığını açıkladı. Projenin yatırım maliyetinin 120 milyon olduğunu belirten Yedikardeş, "Projemiz 94 konut ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. 25 bin metrekare inşaat alanına sahip. Konutların yüzde 65'i sahiplerini buldu. Bunlarda metrekare fiyatları 4 bin 500-5 bin 500 arasmda. Ticari birimlerin satışları yeni başladı" dedi. 


Grup ayrıca. Ümraniye'deki ticari gayrimenkul projesi Fera Business Ümraniye'nin satış ofisini de önümüzdeki günlerde açmayı planlıyor. Bu projenin yatırım bedeli de 100 milyon lira. Ayrıca biri İstanbul'un Avrupa yakasında olmak üzere 2 proje daha geliştirilecek. 


Bugün Gazetesi


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


FERA Grup'un ilk gayrimenkul projesi istanbul Kartal'da yükseliyor. Fera Life Kartal, 94 konut ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. 2016 sonunda teslimi planlanan projede konutların yüzde 65'i satıldı. Ticari birimlerin satısları da başladı.

 

Vatan


Geri Dön