15 / 05 / 2024

Fera grup kartalda yeni projeye mi başlıyor

Fera grup kartalda yeni projeye mi başlıyor

Gayrimenkul sektörünün yeni markalarından olan Fera Grup'un ilk projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş,yeni projeleri olacağını açıkladı.

Fera Life Kartal ve Fera Business Ümraniye’de son durum!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal’daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Fera Life Kartal yıl sonunda teslim edilecek!

Büyük kentlerde ulaşımı kolay lokasyonlarda inşaatlar gerçekleştirerek yaşayanları için ferah, yatırımcısı için karlı gayrimenkul projelerine imza atan Fera Grup, Ümraniye ve Kartal'daki projelerinde satışları büyük oranda tamamladı.

Fera Life Kartal açık AVM açılışı Aralık'ta!

Fera Grup’un Kartal Uğur Mumcu’da inşa ettiği Fera Life Kartal projesi yeni yaşam alanlarının yanı sıra açık AVM mantığında yeni bir çarşıya da yer veriyor.

Fera Life'da dükkanlar Aralık'ta açılacak!

Fera Grup tarafından hayata geçirilen Fera Life Kartal projesinde yer alan 7 bin metrekarelik ticari bölümün Aralık ayında açılması planlanıyor.

Fera Business Ümraniye'de satış fiyatları TL'ye çevrildi!

Fera Grup, Ümraniye projesinde satış fiyatlarını dövizden TL’ye çevirdi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, iş dünyasına hitap eden ve yüzde 50’si satılan projede kurdaki istikrarsızlık nedeniyle fiyat listelerini TL’ye çevirdiklerini söyledi.

İnşaat sektörü temsilcileri faiz indirimini yorumladı!

Merkez Bankası'nın dünkü faiz indirimini Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş ve Kentpark Yönetim Kurulu Başkanı Sertaç Kıyıcı değerlendirdi. İşte sektör temsilcilerin yorumları.

Kartal kentsel dönüşüm ve metroyla 3 yılda yüzde 250 prim yaptı!

Kartal, kentsel dönüşüm ve Kadıköy-Kartal Metro hattının itici gücüyle fiyatları son 3 yılda yüzde 250 primlendi. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, şu anda 3500-4500 TL aralığındaki metrekare fiyatlarının hareketlendireceğini söyledi.

Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlıyor!

Fera Grup imzasıyla inşa edilen proje toplam 94 adet daire ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. Fera Life Kartal'da fiyatlar metrekare birimi 4 bin 500 TL'den başlıyor.

Fera Grup'tan Kartal'a yeni proje!

Gayrimenkul sektörünün yeni markalarından olan Fera Grup'un ilk projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor. Fera Grup Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş,yeni projeleri olacağını açıkladı.

Fera Life Kartal yatırımcısına yüzde 35 kazandırdı!

Gayrimenkul sektörünün en yeni markalarından olan Fera Grup’un ilk gayrimenkul projesi Kartal’da yükseliyor. 2016 sonunda teslimi planlanan Fera Life Kartal projesi 6 ayda yatırımcısına yüzde 35 kazandırdı

Kuzu Grup, kişiye özel ödemeyle ev sahibi olmayan kalmasın kampanyasına başladı! 199 bin TL'ye!

Spradon projelerinde kampanya başlatan  Kuzu Grup, 0 faizle 5 yıla kadar vadelendirme imkanı sunarak özel finansman sistemiyle başlattığı ödeme kolaylığının yanısıra banka kredisiyle de ödeme seçenekleri sunduğu kampanyayı Haziran sonu noktalıyor

Aydınlı Grup'tan, Pierre Cardin'e 100 konsept mağaza!

Pierre Cardin 'in 7 ülkede 18 yıldır ana lisansörlüğünü yürüten Aydınlı Grup, markanın global lisans temsilciliği hakkına sahip oldu. Aydınlı Grup Yürütme Kurulu Başkanı A. Said Kavurmacı, “2-3 yıl içinde markayı alabilecek bir konsorsiyum oluşturabiliri

Mustafa Yılmaz, Vera Grup Gayrimenkul A.Ş.'yi kurdu!

Vera Grup Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanlığını Mustafa Yılmaz, Başkan Yardımcılığını ise Deniz Yılmaz yapacak...

Fera grup kartalda yeni projeye mi başlıyor Haberi

Fera grup kartalda yeni projeye mi başlıyor

Gayrimenkul sektörünün yeni markalarından olan Fera Grup'un ilk projesi İstanbul Kartal'da yükseliyor. Bilgi veren Yönetim Kurulu Üyesi Emrullah Yedikardeş, 2016 sonunda teslimi planladıkları projenin 6 ayda yatırımcısına yüzde 35 kazandırdığını açıkladı. Projenin yatırım maliyetinin 120 milyon olduğunu belirten Yedikardeş, "Projemiz 94 konut ve 32 adet ticari birimden oluşuyor. 25 bin metrekare inşaat alanına sahip. Konutların yüzde 65'i sahiplerini buldu. Bunlarda metrekare fiyatları 4 bin 500-5 bin 500 arasmda. Ticari birimlerin satışları yeni başladı" dedi. 


Grup ayrıca. Ümraniye'deki ticari gayrimenkul projesi Fera Business Ümraniye'nin satış ofisini de önümüzdeki günlerde açmayı planlıyor. Bu projenin yatırım bedeli de 100 milyon lira. Ayrıca biri İstanbul'un Avrupa yakasında olmak üzere 2 proje daha geliştirilecek. 


Bugün Gazetesi


Haber Vatan Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


FERA Grup'un ilk gayrimenkul projesi...