12 / 05 / 2024

Ferda Besli Kimdir? 

Ferda Besli Kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi Ferda Besli kimdir? Ferda Besli daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ferda Besli'nin biyografisi..



 Ferda Besli Kimdir? 

Ferda Besli 2011 yılında emekli olmuş ve aynı yıl Besfin Finansal Hizmetler A.Ş.’yi kurmuştur. Ferda Besli şuan da bu şirketin Yönetim ve İcra Kurulu Başkanlığını yapmaktadır. Ayrıca, Four Seasons İstanbul’un sahibi Atikpaşa Turizm A.Ş., Sultanahmet Turizm A.Ş. ve otomotiv yan sanayi sektöründe faaliyet gösteren Olgunçelik A.Ş. firmalarında Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlerini sürdürmektedir. 

Aynı zamanda Ferda Besli, Türkiye Sermaye Piyasaları Kurulu Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansı, Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Derecelendirme Lisanslarına sahiptir. Türkiye Sanayicileri ve İş adamları Derneği TUSİAD, Dünya Futuristler Derneği  WFS, İngiltere’de think tank kuruluşu olan Chatham House’da üye olarak çalışma gerçekleştirmiştir. Ve çok iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Ferda Besli, proje finansmanı, stratejik pazarlama, borç yönetimi ve finansal kurum ilişkileri konularında 30 yılı aşkın deneyimiyle adından sıkça söz ettirir. Besfin'in kurucusu ve yönetici ortağıdır.

Melih Araz Kimdir? 

Ali İhsan Sılkım Kimdir?

Ateş Ahlatçı Kimdir? 

Korkut Öztürkmen kimdir? Nereli? Kaç yaşında?


Geri Dön