29 / 04 / 2024

Ferko Signature Levent!

Ferko Signature Levent!

Firma: Ferko İnşaat

Proje: Ferko Signature

Ferko İnşaat imzasıyla 127 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yaşama geçirilen Ferko Signature Levent projesinde yer alan ofislerin teslimlerine 30 ay sonra başlanması öngörülüyor...



İnşaat alanı 127 bin metrekare olarak belirlenen Ferko Signature Levent, İstanbul Avrupa yakası Levent bölgesinde yaşama geçiriliyor. 


40 bin metrekare brüt kiralanabilir ve satılabilir alana sahip olan  Ferko Signature  projesi, 350 milyon dolar yatırım bedeli ile yükseliyor. Projede yer alan dükkanlar  140 metrekare ile 1.722 metrekare arasında alanlara sahip. 


Levent Ferko Signature projesinin sosyal olanakları arasında; concierge hizmetleri, cafe ve restaurant alanları, vale, kapalı otopark, her kata özel iki adet kat balkonu  yer alıyor.


Ferko Signature Levent!


Ferko Signature Levent projesi  Ferko İnşaat  imzasıyla inşa ediliyor. Katları 6 ila 30 arasında değişen 3 bloktan meydana gelen projede banka kredisi ile ofis sahibi olmak mümkün. 


Ofislerin alanlarının 140 metrekare ile 1.722 metrekare arasında değişiklik gösterdiği Ferko İnşaat Ferko Signature projesinde teslimlerin 30 ay sonra yapılması planlanıyor. 


Ferko Signature Levent,  Levent Metro İstasyonu 50 metre, Zincirlikuyu Metrobüs Durağı 1 km, 4. Levent 3.5 km uzaklıkta konumlanıyor. Projede satış sürecine devam ediliyor. 


Levent Ferko Signature iletişim bilgisi:

Tel: 0212 268 11 44

Web: http://ferkosignature.com/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön