01 / 05 / 2024

Fethiye'de 8 mahalleye 18. madde uygulaması geliyor!

Fethiye'de 8 mahalleye 18. madde uygulaması geliyor!

Fethiye Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, Fethiye'deki 8 mahalle muhtarıyla, 18. madde imar uygulamaları konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.




Fethiye Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, Fethiye'deki 8 mahalle muhtarıyla, 18. madde imar uygulamaları konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı. Toplantıda muhtarlara, 12 ayrı bölgedeki toplam 1752 dönüm alanda, 3194 Sayılı İmar Kanunu ile 18. Madde İmar Uygulaması çalışmalarının sürdüğü ve önümüzdeki 1 yıl içerisinde tamamlanacağı bildirildi.


Fethiye Belediyesi tarafından Yeni mahalle, Çatalarık, Karaçulha, Çamköy, Üzümlü, Çiftlik, Yanıklar ve İnlice Mahallelerinde bulunan 12 ayrı bölgede 1752 dönüm alanda, 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde İmar Uygulaması yapılacak. Bu kapsamda Mahalle Muhtarları ile toplantı yapan Belediye yetkilileri, bu bölgelerde imar uygulaması ile inşaat yapımına uygun arsa üretimini arttıracaklarını, yol ve alt-üst yapı hizmetlerinin daha hızlı ve kalıcı bir şekilde çözüleceğini belirtti. Belediye Plan ve Proje yetkilileri çalışmaların önümüzdeki bir yıl içerisinde tamamlanarak hayata geçirileceğini açıkladı. Belediye Meclis Salonunda gerçekleşen toplantı sonunda mahalle muhtarları da, 8 mahallede hayata geçirilecek 18. Madde Uygulamaları konusunda duydukları memnuniyeti dile getirdi. 



Fethiye Belediyesi


Haber Muğla Gazete Yakamoz'da şöyle yer aldı;

Fethiye Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü, Fethiye'deki 8 mahalle muhtarıyla, 18. madde imar uygulamaları konusunda bilgilendirme toplantısı yaptı.  Fethiye Belediyesi tarafından Yeni mahalle, Çatalarık, Karaçulha, Çamköy, Üzümlü, Çiftlik, Yanıklar ve İnlice Mahallelerinde bulunan 12 ayrı bölgede 1752 dönüm alanda, 3194 Sayılı İmar Kanunu 18. Madde İmar Uygulaması yapılacak. Bu kapsamda Mahalle Muhtarları ile toplantı yapan Belediye yetkilileri, bu bölgelerde imar uygulaması ile inşaat yapımına uygun arsa üretimini arttıracaklarını, yol ve alt-üst yapı hizmetlerinin daha hızlı ve kalıcı bir şekilde çözüleceğini belirtti.


Muğla Gazete Yakamoz 



Geri Dön