18 / 05 / 2024

Fethiyespor'un antreman sahası şantiye oldu!

Fethiyespor'un antreman sahası şantiye oldu!

Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası' ndan eleyerek gündeme gelen PTT 1.Lig' de de alt basamaklardan yukarı doğru tırmanan Fethiyespor' un antrenman sahası şantiye haline getirildi...



PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor'un çalışma sahasında Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından inşaat başlatıldı. 


Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası'ndan eleyerek gündeme gelen ve Engin İpekoğlu'nun görev almasının ardından zor günler yaşadığı PTT 1.Lig'de de alt basamaklardan yukarı doğru tırmanan Fethiyespor'un antrenman sahası şantiye haline getirildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu'nun inşaata tepkisi ise oldukça sert oldu. "2,5 ay beklense ne olurdu. Fethiyespor'a kasıtlı yapılmış bir davranış. Fethiye Belediye Başkanı'ndan aldığım bilgilere göre de inşaat ruhsatı bile alınmamış. Yetkilileri tebrik ederim. Altyapı da dahil olmak üzere Fethiyespor'un elinde bu saha vardı. Bu sahayı da böylece elimizden aldı. Fethiyespor'a bu engeli gerçekleştirenleri tebrik ediyorum. Bu yapılan terbiyesizlik" dedi. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön