26 / 07 / 2024

Fethiyespor antreman sahasında inşaat çalışmaları

Fethiyespor antreman sahasında inşaat çalışmaları

Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası' ndan eleyerek gündeme gelen PTT 1.Lig' de de alt basamaklardan yukarı doğru tırmanan Fethiyespor' un antrenman sahası şantiye haline getirildi...

Beykoz Çubuklu Mahallesi'ndeki riskli alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul ili, Beykoz ilçesi, Çubuklu Mahallesi (A Bölgesi) riskli alanında muhtelif taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

1954'te Baruthane sahasına 50 bin kişilik şehir planı! Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar...

1954 yılında İstanbul'da Bakırköy'den Yeşilköy'e kadar uzayan Baruthane sahasında yeni şehrin yapımı planlanmış.

Alibeyköy parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Eyüpsultan İlçesi, Alibeyköy Mahallesi, 113 Ada, 162 ve 163 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Kadıköy İkbaliye parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Kadıköy İlçesi, İkbaliye Mahallesi, 1342 ada, 48 parseli kapsayan düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

TPAO günlük toplamda günde 5 milyon metreküp gaz üretiyor!

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) Genel Müdürü Melih Han Bilgin, Sakarya Gaz Sahası'nda kapasitenin giderek artırılacağını ifade etti. Bilgin, "Türkiye, bugün itibarıyla Sakarya Gaz Sahası'ndan günde yaklaşık 4 milyon metreküp gaz üretirken, toplamda ise 5 milyon gaz üretiliyor” dedi.

Esenyurt Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Esenyurt İlçesi, Esenyurt Mahallesi, 2265 ada 1 ve 2 parselleri kapsayan düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Mahallesi parselasyon planı askıya çıkarıldı!

Arnavutköy İlçesi, Arnavutköy Mahallesi, 422, 5509, 5510 ve 5511 parselleri içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı askıya çıkarıldı.

Buğday ve Arpa alım fiyatlarına gelen zam dudak uçuklattı!

Bütün Türkiye 28 Mayıs'ta yapılacak olan cumhurbaşkanlığı 2. tur seçimlerinin sonucuna kilitlendi. Ekonomi yönetiminin tarım ve hayvancılık sahasında atacağı adımlarda. En çok de merak edilen buğday ve arpa alım ücretlerinin ne olacağında.

Tam 16 ekonomist yorumladı! İşte Nisan ayı enflasyonu

Hükümet yetkililerinin sıkı mücadele ettiği ekonomik çıkmaz, Türk halkına zor günler yaşatıyor. Hayatın her sahasında zorluğunu hissettiren enflasyonun, ekonomistler nezdinde nisan ayında aylık yüzde 2,6 yükselmesi tahmin ediliyor.

Sigortalı olanlara muhteşem bir müjde daha! 5 yıl erken emekli olabilirsiniz

Önümüzdeki zamanda emeklilik sahasında birçok yeni katkı sunulacak. Çalışmaya devam eden EYT'liler için prim indirimleri sunulurken, esnafa düşük prim ödemeleriyle beraber ek faiz katkısı sunulacak.

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi imar uygulaması askıda!

Şişli İlçesi, Kaptanpaşa Mahallesi, 1800 ada, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 43, 44, 45, 46, 100 parseller, 2079 ada, 582 parsel, 2155 ada, 77, 78, 80 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması askıda...

Operatörler cevap verdi! İletişim neden kesildi?

Çok yüksek bir ykıkıcı güce sahip 7.7 ve 7.5 büyüklüğündeki depremin ardına herkes yakınları ile iletişime geçmeye çalıştı. Deprem sahasında internetin çekmemesi iletişime geçemeyen depremzaedeleri ve yakınlarını tedirgin etti. Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone neden internetin çekmediğini açıkladı

O ilden milyonlarca dolarlık altın çıkarılacak! Tüm gözler cuma gününe çevrildi!

Heyecanla karşılanan altın rezervi bulunmasında yeni gelişme bir yaşandı. Bilecik Söğüt'te GÜBRETAŞ'a ait maden sahasında bulunan 109 ton altın yani 3,5 milyon ons altın keşfinde beklenen tarih için geri sayım başladı. İşte detaylar...

Fethiyespor antreman sahasında inşaat çalışmaları Haberi

Fethiyespor antreman sahasında inşaat çalışmaları

PTT 1. Lig ekibi Fethiyespor'un çalışma sahasında Muğla İl Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından inşaat başlatıldı. 


Fenerbahçe'yi Ziraat Türkiye Kupası'ndan eleyerek gündeme gelen ve Engin İpekoğlu'nun görev almasının ardından zor günler yaşadığı PTT 1.Lig'de de alt basamaklardan yukarı doğru tırmanan Fethiyespor'un antrenman sahası şantiye haline getirildi. Fethiyespor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu'nun inşaata tepkisi ise oldukça sert oldu. "2,5 ay beklense ne olurdu. Fethiyespor'a kasıtlı yapılmış bir davranış. Fethiye Belediye Başkanı'ndan aldığım bilgilere göre de inşaat ruhsatı bile alınmamış. Yetkilileri tebrik ederim. Altyapı da dahil olmak üzere Fethiyespor'un elinde bu saha vardı. Bu sahayı da böylece elimizden aldı. Fethiyespor'a bu engeli gerçekleştirenleri tebrik ediyorum. Bu yapılan terbiyesizlik" dedi. 


Bursa...