02 / 05 / 2024

FG Wilson doğalgazlı jeneratör üretecek!

 FG Wilson doğalgazlı jeneratör üretecek!

FG Wilson CEO’su Köksal ER; Türkiye’nin gelişen doğalgaz alt yapısıyla bu yakıt türünün de alternatif enerji kaynağı olarak öne çıkacağını doğalgazlı jeneratör sistemlerinin tercih edilmesini destekleyeceklerini belirtti...





Türkiye’nin gelişen doğalgaz alt yapısıyla bu yakıt türünün de alternatif enerji kaynağı olarak öne çıkacağını bunun da doğalgazlı jeneratör sistemlerinin tercih edilmesini destekleyeceğini belirten FG Wilson Türkiye CEO’su Köksal ER; benzersiz alt yapımızla, kalitemizle, dinamik kadromuzla çok özel projeler dahil olmak üzere daima çözüm ortağı olarak yatırımcının işletmeye geçtikten itibaren kullanıcıya vaat ettiği konforlu yaşamı sağlayacak olan;  “kesintisiz hayat için kesintisiz enerji” katma değerimiz “teminatımızdır” diyor. İşletmelerin konforlu sürdürebilirliği için FG Wilson Jeneratör sistemleri gereklidir ve varlığı önemli bir güvencedir. 


Ülkemiz pazarının, yatırımlar nedeniyle gelişmeye çok açık olduğunu da belirten Köksal ER, bireysel niş pazarda da, global kurumsal pazar da da; FG Wilson Jeneratör Sistemlerinin ürün çeşitliliği, kojenerasyon ve kojenerasyon sistemleri çeşitliliği nedeniyle söz sahibi olduğunu belirtiyor ve dönemde ülkede ki önemli projelerde artık yatırımcı   FG Wilson Katma Değeri’ni tercih ediyor. 


FG Wilson Türkiye, satış öncesi, sırası, sonrası hizmetleri yanında, bünyesindeki FG Wilson Akademi ile de, hem kullanıcı eğitimini sağlıyor hem de ilgi duyan genç mühendislere eğitim desteği veriyor.


FG Wilson Türkiye, hem gelişen iç pazara, hem de bölgesel pazara hitap edebilmek için yapılanmasını da her geçen gün genişletiyor. 



Geri Dön