07 / 05 / 2024

Fi-Yaka Tuzla 4'te ödemenin tamamı teslimde yapılacak!

Fi-Yaka Tuzla 4'te ödemenin tamamı teslimde yapılacak!

Fi Yapı, sıfır peşinatla konut satıp parasını teslimde alacak



Fi-Yaka Tuzla 3 projesinde yüzde 25 kazanç garantisi veren FiYapı, Fi-Yaka Tuzla 4'te, sıfır peşinat ve ödemesi teslimde kampanyasıyla konut satacak.

Önümüzdeki hafta Fi-Yaka Tuzla 1 projesinde tapu dağıtımı ve teslimlere hazırlanan FiYapı, bundan sonra başlayacağı Tuzla 4 projesinde 0 peşinat, tamamı teslimde ödeme modeliyle konut satacak. Şirket Fi-Yaka Tuzla 3'te de "yüzde 25 kazanç garantisi" kampanyası düzenlemişti.

Fi-Yaka Tuzla 1'de tapular dağıtılıyor
Fiyapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan 1 yıl gibi kısa bir sürede tamamladıkları Fi-Yaka Tuzla 1 projesinde 21 Şubat Pazar günü Titanic Otel'de düzenlenecek törenle tapuların ve anahtarların sahiplerine teslim edileceğini açıkladı. 95 ve 110 metrekare olmak üzere 100 adet 2+1 daireden oluşan proje 2009 Şubat ayında satışa sunulmuştu.

İnan, Fi-Yaka Tuzla 1 projesini 18 ayda bitirmeyi taahhüt ettiklerini belirterek, 12 ay gibi bir sürede projeyi tamamlayarak sahiplerine teslim ettiklerini söyledi. Satışa çıktıktan 3 gün içinde dairelerin tamamını sattıklarını hatırlatan İnan projenin 5 katlı bloklardan oluştuğunu belirtti. Satışa çıktıktan sonra 3 gün içinde dairelerin tamamının satıldığı Fi-Yaka Tuzla 1, 5 katlı bloklardan oluşuyor.

FiYapı'da önce taşın, sonra öde dönemi
FiYapı yeni başlamayı planladığı Fi-Yaka Tuzla 4 projesinde yeni bir ödeme modeline imza atacak. İnan yeni uygulayacakları ödeme modelini şöyle açıkladı: "Müşteri satış sözleşmesini yapacak. Sıfır peşinat ödeyerek, dairesini teslim aldığı zaman parasının tamamını ödeyecek. Arsa arayışında olduğumuz bundan sonraki ilk projemiz olan 400-500 konutluk Fİ- Yaka Tuzla 4'te bu modeli uygulayacağız."
Bülent Yoldaş/Sabah Emlak


Geri Dön