27 / 04 / 2024

Fiat Egea'nın fiyatları güncellendi! Peki Egea fiyatları ne kadar? Zam var mı? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Fiat Egea'nın fiyatları güncellendi! Peki Egea fiyatları ne kadar? Zam var mı? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Türkiye'de çokça sevilen ve satışı oldukça iyi olan Fiat Egea'ya zam geldi. Peki Fiat Egea kaç TL oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...



Günümüzde en çok tercih edilen otomobillerden olan Fiat Egea konfor ve kalitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Siyah ön ızgarası ile yeni Fiat logosu oldukça şık görünüyor. 15 inç jant kapağı, siyah dokulu kapı kolları, B sütunu ve ayna kapakları güçlü Egea duruşunu yansıtıyor. Yeni orta havalandırma ızgaraları, yeni tasarım ve yön ayarlama düğmesine sahip olan Fiat Egea, direksiyon ve vites topuzu ile size güzel yolculuklar sunuyor. Ayrıca hız sabitleme özelliğiyle istediğiniz hızı kontrol edebilir, hızınızı belirleyebilirsiniz.

Fiat Egea nın fiyatları güncellendi! Peki Egea fiyatları ne kadar? Zam var mı? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Aktif ızgara kapatma sistemi  bulunan  Fiat Egea, bu sistem sayesinde motorun daha hızlı ısınmasını sağlıyor, gürültüyü azaltıyor ve soğuma ünitesini koruyor.
Egea hibrit teknolojisi aracın sessiz, akıcı ve yakıt harcamadan yüzde 100 elektrikli modda kalkış yapabilmesine olanak sağlıyor. Bulut beyazı, mistik gri, rock siyahı, inci beji, okyanus mavisi, kurşun gri ve tutku kırmızısı olarak 7 renk seçeneği olan Fiat Egea her zevke hitap ediyor.


Peki, Fiat Egea kaç TL oldu? İşte 8 Mayıs 2022 fiyat listesi...
 


Geri Dön