10 / 05 / 2024

Figaro, dokunduğu her yerde ses getiriyor!

 Figaro, dokunduğu her yerde ses getiriyor!

İtalyan Figaro dıra dışı ürünleri ile otel, restoran, ev, mağaza gibi farklı ortamlarda yüksek kalitede ses deneyimini mekanlarla bütünleştiriyor





NASA için geliştirilen özel teknolojisi sayesinde Figaro uygulandığı her yüzeyi hoparlör haline getiriyor. Uzay mekikleri için geliştirilen ve ardından genel pazara sunulan Ar-Ge çalışmaları ve üretimi ile yüzde yüz İtalyan teknolojisi olan Figaro, camdan ahşaba, metalden suya kadar farklı pek çok malzemeyle entegre bir şekilde kullanılarak sesin uygulandığı yüzeyden homojen şekilde yayılmasını sağlıyor.


Figaro Türkiye Sorumlusu Ozan Küçük, Türkiye pazarında Çırağan Oteli ile çalışmalarını başlattıklarını belirterek, hemen her sektörden pek çok firmaya ve ev kullanımına uygun yapısı ile kısa zamanda daha çok yerde Figaro ürünlerine rastlanacağını söylüyor. 


Markanın Türkiye pazarına büyük önem verdiğini ifade eden Küçük, "Figaro Türkiye'ye çok özel fiyatlar sunuyor. Lansman dönemimiz boyunca yenilik ve fark yaratma peşindeki herkesi büyük avantajlar bekliyor" diyor.


Farklı yüzeylerde uygulanabiliyor


Mimarların hayatını kolaylaştıran sistemi ile Figaro, mekandaki cam, ahşap, metal, alçıpan gibi farklı pek çok yüzeye uygulanabiliyor. Kurulduğu yüzeyin tümünün zar gibi çalışması sayesinde ses mekanın her yerine eşit dağılıyor. Havuzlar da dahil her ortamda uygulanabilen Figaro, iç mimarlara ve tasarımcılara işlerinde rekabet avantajı sunuyor. Tasarımlarında fark yaratmak isteyen yenilikçi firmalar için tasarım dostu teknoloji sağlıyor. Figaro ile tozlanan hoparlörlerden ve kablo yığınlarından kurtulmak mümkün olurken, aynı ses kalitesi için harcanan enerji miktarı da azalıyor ve yüzde 50'ye varan enerji tasarrufu elde ediliyor. Hareketli parçası bulunmadığı için bozulma riski minimuma indirilen Figaro, bakım gerektirmeyen uzun ömürlü bir çözüm olarak öne çıkıyor.


Havuzda da müzik keyfi devam ediyor


Otel, havuz, SPA gibi ortamlarda suyun içinde bile müzik keyfi sunan Figaro'nun ta- sarımla birleşen yapısı sayesinde mekanın şıklığı bozulmadan kaliteli ses elde ediliyor. Yüksek nem oranı bulunan ortamlarda yüzey malzemelerinin arkasına uygulanması sayesinde bozulma riskini ortadan kaldırıyor. Yüzeyleri hoparlöre çeviren Figaro, toplantı masalarından toz bulunmaması gereken hijyenik ortamlara ve hastanelere kadar geniş bir alanda tercih ediliyor. Figaro, Türkiye'de Penguen Danışmanlık ile temsil ediliyor. 


Real Estate










Geri Dön