01 / 05 / 2024

Fikirtepeliler stres atacak!

Fikirtepeliler stres atacak!

Fikirtepe Dumlupınar Eğitim ve Merdivenköy Mahalleleri Derneği (FİDEM), Fikirtepeliler'in yaşadığı kentsel dönüşüm stresinden kurtarmak için eğlence düzenliyor. FİDEM organizasyonu gece, TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleşecek...




Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde 2/3 zorunluğunun uygulanamamasıydı, acele kamulaştırma konusundaki belirsizliklerdi, yapı ruhsatı bekleyen inşaat firmalarının sayısının sürekli artmasıydı derken biriken stres Fikirtepe ahalisine zor zamanlar yaşatıyor. 


Fikirtepe'de kamuya terklerin adresi yine değişti! Öğrenmek için tıklayın!


Fikirtepe Dumlupınar, Eğitim ve Merdivenköy Mahalleleri Derneği (FİDEM), Fikirtepeliler'deki bu stresi görerek hem firma yetkilileriyle Fikirtepeliler'i bir araya getirmek hem de Fikirtepe kentsel dönüşüm sürecinin bir diğer tarafı kamu yetkililerini firmalar ve Fikirtepe halkıyla buluşturmak için eğlence düzenlemeye karar verdi.


FİDEM tarafından organize edilen "Fikirtepe buluşması" niteliğindeki yemekli ve alkolsüz gece, 19 Haziran 2014 Perşembe günü saat 20:00'de Kadıköy Fenerbahçe Mahallesi'nde Fener Kalamış Caddesi Atlıhan Sokak'ta bulunan TCDD Fenerbahçe Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilecek.


İşte o gecenin davetiyesi;


Fikirtepeliler stres atacak!


Geri Dön