12 / 10 / 2024

Filli Boya, Kayseri'ye de fabrika açacak!

Filli Boya, Kayseri'ye de fabrika açacak!

Betek Yalıtım Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk, Capatect ısı yalıtım sistemleriyle pazar lideri olduklarını söyledi. Dindoruk, Gebze'deki fabrikanın benzerini bu yıl Kayseri'de devreye alacaklarını duyurdu




Yüzde 75 Türk Betek, yüzde 25 Alman Caparol ortaklı Betek Yalıtım Grubu'nun Genel Müdür Yardımcısı Gülay Dindoruk, dış cephe ısı yalıtım sektöründe 2003 yılından beri Capatect ısı yalıtım sistemleri ile pazar lideri olan şirketin, Gebze'deki fabrikanın benzerini 2011 yılında Kayseri'de devreye alacağını söyledi.

Dindoruk, Filli Boya Yapı Kimyasalları olarak ta çok sayıda ürünü sektöre sunan şirketin, EPS dış cephe ısı yalıtım levhasından, sıva ve yapıştırıcısına, son kat kaplamasına kadar sistemin tüm ana komponentlerini ürettiğini kaydetti.

SEKTÖRÜN ÖNÜNDE BÜYÜYOR

Dindoruk, "2010 yılı Yalıtım Grubumuz için büyüme yılıydı. Sektörün önünde giden bir trendle pazar paylarımızı artırdık. 2011 yılında yeni yatırımlarımızla, tüm Türkiye'de sürdürdüğümüz etkinliği daha da arttırma hedefindeyiz" dedi. Yapı sektörünün ciddi bir dönüşüm içerisinde olduğunu anlatan Dindoruk, yapı denetimi, binalarda enerji performansı yönetmeliği gibi çok önemli konularda, hem firma olarak katkı sağladıklarını dile getirdi.

Verimliliğe sponsor

Ülkemizin enerji tüketimini yarıya düşürmek ve her yıl milyarlarca dolar tasarruf sağlamak amacıyla enerji verimliliği konusunda sosyal sorumluluk projelerine sponsor olarak destek verdiklerini kaydeden Dindoruk, "Bu uygulamayı en etkin şekilde yayıyor ve altyapısını hazırlıyoruz" diye konuştu. Dindoruk ayrıca, şu ana kadar 8 yılda 8 binin üzerinde ısı yalıtım ustasına uygulama eğitimi vererek sektörün en büyük sorunu olan nitelikli eleman konusuna da çözüm getirdiklerini vurguladı.
Yeni Şafak


Geri Dön