28 / 04 / 2024

Finans Uzmanı Murat Özsoy krediye erişmenin gizli kodunu açıkladı!

Finans Uzmanı Murat Özsoy krediye erişmenin gizli kodunu açıkladı!

Krediye ulaşım zorluklarının nedenlerini sıralayan finans uzmanı Murat Özsoy, geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden bir durum hakkında bilgi verdi.



Finans uzmanı Murat Özsoy, geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden krediye erişim sıkıntısının sebeplerini sıraladı. Gelir İdaresi Başkanlığı'nın e-beyanname sisteminin 1 Nisan'da açılacağına dikkat çeken Özsoy, bankaların da 2022 yılı kurumlar vergisi beyannamesine dayanarak kredi musluklarını biraz açabileceklerini düşündüğünü belirtti.

Finans Uzmanı Murat Özsoy krediye erişmenin gizli kodunu açıkladı!

Ancak henüz GİB e-beyanname sisteminin açılmadığına dikkat çeken Özsoy, 2022 yılı kurumlar vergisi beyannamesinin henüz sisteme yüklenmemiş olmasının sebebi olarak gösterdi. Ayrıca, piyasada sadece risk iştahı yüksek olan bazı bankaların kredi verdiğini ve bu kredilerin de mevcut müşterilerin limitlerini artırmak amacıyla uygulandığını söyledi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön