03 / 10 / 2024

Finansbank, MortgageKolay ile ev sahibi yapıyor!

Finansbank, MortgageKolay ile ev sahibi yapıyor!

KOBİ'ler için geliştirilen YAP/SAT kredisiyle inşaat sektörüne hareket gelmesini amaçlayan Finansbank, Aralık sonuna kadar sürecek MortgageKolay ile de farklı ihtiyaçlara yönelik özel çözümler sunuyor.




 Finansbank'ın yeni kampanyaları, hem KOBİ'leri hem de yeni ev satın almak isteyenlere hitap ediyor. KOBİ'ler için geliştirilen YAP/SAT kredisiyle inşaat sektörüne hareket gelmesini amaçlayan banka, Aralık sonuna kadar sürecek MortgageKolay ile de farklı ihtiyaçlara yönelik özel çözümler sunuyor.

Finansbank'ın YAP/ SAT Kredisi kapsamında, müteahhit firmaya 3 milyon TL'ye kadar kredi tahsis edilebiliyor. Bir konut projesinin YAP/ SAT kapsamında kredilendirilebilmesi için proje kapsamındaki konut alanının minimum 1.500 metrekare, maksimum 10 bin metrekare kapalı alan ile sınırlı olması, konut adedinin ise 10 konuttan az ve 50 konuttan fazla olmaması gerekiyor. Ev sahibi olmak isteyenler, Finansbank'ın iki farklı kampanyası, ile özel avantajlardan yararlanma şansına sahip oluyor. Buna göre, düşük taksitler ödeyerek ev sahibi olmak isteyenler, yüzde 0.70'den başlayan faiz oranlan ve ilk 6 ay için 350 TL'den başlayan taksit seçenekleri ile kredi kullanabiliyor. Ev almak için peşinat biriktirerek vakit kaybetmek istemeyenler ise, Düşük Peşinatlı Mortgage ile faiz oranlanyla satm alacakları konutun ekspertiz değerinin yüzde 95'ine kadar kredi kullanabiliyor.
Hürriyet Emlak


Geri Dön