28 / 04 / 2024

Finansbank'tan SSK, Bağ-kur emeklisine kampanya! Geri ödemesiz 9 bin TL destek!

Finansbank'tan SSK, Bağ-kur emeklisine kampanya! Geri ödemesiz 9 bin TL destek!

Emeklilere bayramdan sonra yeni müjdeler gelecek. 9000 TL’lik ek ödemeler yapılacak. Ödemelerden banka kartı olan emekli vatandaşlar yararlanacak. İşte tüm detaylar…



Milyonlarca emekli RRamazan Bayramından önce almış oldukları müjde ile birlikte bayramı şenlik havasında geçirdi. En düşük emekli maaşının artırılması ile birlikte vatandaşların morali düzelmişti. İlk önce zamlı maaşlar sonrasında da bayram ikramiyeleri emeklilerin hesaplarına yatırıldı. Bu defa yeni müjdeli haber bankalardan geldi.

Finansbank tan SSK, Bağ-kur emeklisine kampanya! Geri ödemesiz 9 bin TL destek!

Emeklilere 9000 TL ek ödeme verilecek

Emeklilere bayramdan önce arka arkaya ödemeler yapılmıştı. İlk önce en düşük emekli maaşı 7500 TL yükseltilmiş sonrasında bayram ikramiyesi ve bayram harçlıkları verilmişti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıklamış olduğu düzenlemeler ile birlikte vatandaşların yüzünü güldürdü. Bu ücretler Ramazan Bayramı’ndan hemen önce hesaplara yatırıldı. Emeklilerin maaşlarını da yaşanan güncellemeler ile birlikte bankalarda harekete geçti. Finansbank 9000 TL’lik karşılıksız şartsız promosyon ödemesi yapacak. Konu ile ilgili tüm ayrıntılar belli oldu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön