18 / 05 / 2024

Fındık destekleme 2023! Fındık destekleme ödeme takvimi! 2023 fındık destekleme dönüm parası ne zaman verilecek?

Fındık destekleme 2023! Fındık destekleme ödeme takvimi! 2023 fındık destekleme dönüm parası ne zaman verilecek?

Tarımsal destek ödemeleri içerisinde yer alan fındık destekleme ödemelerine dair sorular sorulmaktadır. İşte Fındık destekleme 2023 detayları!



Çiftçilere verilmekte olan tarımsal destek ödemeleri içinde bulunan fındık destekleme ödemesine dair detaylar araştırılan konular arasında. Bakan Kirişçi bu konuya dair müjdeli haberi paylaştı. Tarımsal destek ödemeleri çiftçilerin hesaplarına geçmeye başladı.

Peki “Fındık destekleme 2023 yattı mı? Fındık destekleme ödeme takvimi belli oldu mu? 2023 fındık destekleme dönüm parası ne zaman hesaplara yatacak?

Fındık destekleme 2023 parası yattı mı sorusunun yanıtı merak edilen konulardan biri oldu. Fındık destekleme dönüm paraları T.C. kimlik numarasına bakılarak hesaplara geçiyor. Destek ödemesinden faydalananlar ayrıntıları öğrenmeye çalışıyor.

2023 TARIMSAL DESTEK ÖDEMELERİ NE ZAMAN HESAPLARA GEÇECEK?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci bu konuya dair açıklamada bulundu. Bakan Kirişçi; sosyal medya hesabından, tarımsal destek ödemelerine dair yaptığı paylaşımda şunları paylaştı; "1 milyar 268 milyon 568 bin liralık tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerimizin hesaplara geçmektedir. Uğurlu, bereketli olsun." Bakan Kirişci, paylaşımında destek tutarının dağılımına dair de bilgiler verdi.

Bu bilgilere bakılarak, fındık bazlı olan gelir desteği ödemesi845 milyon 133 bin 986 lira olurken, yaş çay desteği olarak 379 milyon 492 bin 146 lira oldu. Hububat, bakliyat ve dane mısır desteği ise 25 milyon 641 bin 987 lira olarak ödeme yapıldı. Bombus arısı kullanım desteği de bu destek ödemeleri arasında bulunmaktadır. Bu desteğin tam olarak 18 milyon 261 bin 600 lira olduğu açıklandı. Damızlık ana arı desteği ise 38 bin 700 lira ödemesi yapılacaktır.

Nisan 2023 mazot gübre desteği ödemelerinin yapılıp yapılmadığı merakla sorgulanıyor. Fındık bazlı alan desteği ise kimlik numarasına göre, bugün ve 14 Nisan tarihinde diğer destekler ise bugün saat 18.00'den sonra hesaplara geçecektir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön