27 / 05 / 2024

Fırtına kopacak! Şemsiyeniz olmadan kapıdan dışarı adım bile atmayın! Son dakika!

Fırtına kopacak! Şemsiyeniz olmadan kapıdan dışarı adım bile atmayın! Son dakika!

Mart ayında mevsim normallerinin üzerinde seyreden sıcak hava dalgasının ardından Nisan ayı yağışlarına kavuştuk. Bu ayın başından itibaren yurdun birçok bölgesinde etkisini gösteren yağmurlar, hafta başından beri aralıksız bir şekilde devam ediyor. Yağışların etkili olduğu bölgelerde ise hayat norm



YAĞIŞLAR SÜRECEK

Meteoroloji Genel Müdürlüğü son raporunda, Nisan ayının ilk günlerinden beri etkisini sürdüren yağışların devam edeceğini açıkladı. Yurt genelinde parçalı ve çok bulutlu hava beklenirken, Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı, Bitlis, Gaziantep, Kilis, Siirt, Adıyaman, Diyarbakır ve çevrelerinde sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Yağışların, Kıyı Ege, İstanbul, Kocaeli, Balıkesir, Sakarya, Yalova, Bursa, Çanakkale, Denizli, Manisa, Osmaniye, Uşak çevreleri ile Kahramanmaraş'ın batı ilçeleri, Adana'nın kuzeyi ve Hatay'ın batısında yerel olmak üzere kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIKLARI DÜŞECEK

Batı bölgelerde devam eden yağışlarla birlikte hava sıcaklıklarının 2 ila 4 derece arasında düşmesi öngörülüyor. Diğer bölgelerde ise hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmemekte ve mevsim normalleri üzerinde seyretmesi tahmin ediliyor.

ŞEMSİYE OLMADAN KAPIDAN ADIMINIZI BİLE ATMAYIN!

İstanbul için uzmanlar, bu akşam saatlerinde kuvvetli yağış uyarısında bulunuyor. Vatandaşlar, olası trafik yoğunluğu ve hava şartlarının getirebileceği olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları konusunda uyarılıyor. Ayrıca, şemsiyesiz dışarı çıkmamaları da öneriliyor.

Aile Bakanlığı'ndan son dakika Nisan 2023 destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL para peş peşe yatıyor!
Nefes kesen son dakika deprem açıklaması! 485 fay hattı birden dirildi: 90 bin bina etkilenecek! Aman dikkat!
Aile Bakanlığı'ndan Nisan 2023 müjdesi! Başvuran 5.000 TL parayı havada kapacak! Hemen bakın, sakın kaçırmayın!

Geri Dön