01 / 05 / 2024

Fixus Yapı Unigarden Projesi ile 2015’e hızlı ve emin adımlarla giriyor!

Fixus Yapı Unigarden Projesi ile 2015’e hızlı ve emin adımlarla giriyor!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Fixus Yapı; Unigarden Projesin’de tüm ruhsat ve tapu işlemlerini tamamlayarak, müşterinin güveni kazanmış, kısa sürede satış hedeflerinin üzerine çıkmış, proje finansmanını kendi öz kaynakları ile sağlamıştır.



Fixus Yapı;  Unigarden  Projesin’de tüm ruhsat ve tapu işlemlerini tamamlayarak, müşterinin güveni kazanmış, kısa sürede  satış hedeflerinin üzerine çıkmış, proje finansmanını  kendi öz kaynakları ile sağlamıştır.


Yılın son haftası projenin betonarme kaba inşaat  ihalesi  sonuçlandırılmış, olumsuz hava koşullarına rağmen proje sahasında hafriyat çalışmaları tüm hızıyla devam etmektedir. 


Yeni yılın ilk günlerinde temeli atılması hedeflenen Unigarden Projesinin ilk etap konutları Mart 2016 da teslim edilecektir.


850 konut, 1 AVM, spor merkezi, yürüyüş parkuru, hobi odalarından oluşan Unigarden projesi, klasik site konseptinden farklı olarak bir yaşam merkezi vaat ediyor. 


Fixus Yapı Genel Müdürü Kadir Özdemir; “Projemizle ilgilenen ve karar aşamasındaki  müşterilerimizi 2014’ün fiyat avantajından yararlanmaları için 10 Ocak 2015’ e kadar satış ofisimize davet ediyor ve tüm müşterilerimizin Yeni Yılını kutluyoruz”, açıklamasını yaptı.


FİXUS YAPI UNİGARDEN PROJESİ HAKKINDA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ



projeye sor



Geri Dön