29 / 09 / 2024

Fiyapı İnönü'nün zemini artık daha yeşil!

Fiyapı İnönü'nün zemini artık daha yeşil!

Zemininin kötülüğü ile gündeme gelen İnönü, milli maçlar nedeniyle verilen arada yapılan bakımla düzgün hale geldi.  Yeni çimlenme sorası zeminin bir hayli iyi olduğu gözlendi




Manisaspor’un hocası Karaman: “Sezon başı Beşiktaş’ı cıplak gözle izledim. Bekleri çıktığında defansı öne çıkıyor. Buna göre hazırlandık. Takımıma ‘Bu maçı farklı kazanacağız’ dedim. Ancak hatamız çok” Beşiktaş’ı İstanbul’da deviren Manisaspor’da Teknik Direktör Hikmet Karaman maç sonu ilginç açıklamalarda bulundu. Karaman, “90 dakikadan memnun değilim. Maçtan önce çocuklara çok farklı kazanmamız gerektiğini söyledim. Beşiktaş’ı sezon başında çalışmadığım dönemde çıplak gözle takip ettim. Sağ ve sol bekleri ileri çıktığında defansları öne çıkıyor. Rakip takım bir kanattan atak yaptığında çizgi halinde çıkıyorlar. Bir iki pas yapıp araya atılan her topla oyuncu kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor. Beşiktaş’ın Belediye, Ankaragücü ve Viktoria Plzen maçlarında bu oldu. Beşiktaş’ı İstanbul’da yenmek sükse yapar. Ama eleştirilecek çok şey var. Rakip 10 kişiyken son dakikalarda oyunu bu hale getirmemek gerekiyordu. Maç 3-1 giderken Simpson golü yapsa, maç farklı biterdi” ifadelerini kullandı. 

Fiyapı’nın zemini  artık daha yeşil!

Zemininin kötülüğü ile gündeme gelen İnönü, milli maçlar nedeniyle verilen arada yapılan bakımla düzgün hale geldi.  Yeni çimlenme sorası zeminin bir hayli iyi olduğu gözlendi. 

Hocamın dediğini yaptım golü attım

Beşiktaş karşısında Manisa’nın ilk golüne imza atan Isaac, iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi. Nijeryalı yıldız, “Hocamın dediklerini yapıp golü attım. Ayrıca takım adına iyi işler de yaptım. İyi bir galibiyet oldu” dedi. 

Hakemden kart taraftardan şişe

Manisa’da 81’de kırmızı gören Eren, soyunma odasına doğru giderken Beşiktaş taraftarınca pet şişe yağmuruna tutuldu. Geç çıkıp oyunu soğutmak istediği için atılan pet şişelerden biri Eren’in göğsüne çarptı.
Star


Geri Dön