28 / 04 / 2024

Fiyat sabitleme hareketi büyüyor! Bir açıklama da toptancılardan geldi!

Fiyat sabitleme hareketi büyüyor! Bir açıklama da toptancılardan geldi!

Zincir marketlerin yılın başında açıkladığı fiyat sabitleme kararının ardından pek çok market bu harekete katılacağını açıklamış, ardından uygulama genişleyerek tekstilciler ve restoranlardan da uygulamaya katılacaklarını duyurmuştu. Son olarak toptancılar da fiyat sabitleme uygulamasına dahil olaca



Fiyat sabitleme uygulaması yeni sektörlerle genişlemeye devam ediyor. Zincir marketlerin ilk adımı atmasının ardından, fiyat sabitleme furyasına toptancılar da katıldı.

 İstoç İş Adamları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTOÇDER) Başkanı Ahmet Acar, "Dayanma gücümüzü ortaya koyarak fiyatlarımızı sabitleme kararı verdik" sözleriyle haberi duyurdu.

Fiyat sabitleme hareketi büyüyor! Bir açıklama da toptancılardan geldi!

Ocak ayının başından itibaren Türkiye'nin 81 ilinde bazı yerel ve zincir marketler, ocak ayında ya fiyat sabitleme ya da indirim kararı vermişti. Zincir marketler ise fiyatları sabitleme kararına giderken, onların ardından aynı açıklamanın geldiği sektörlere bugün de  toptancılar dahil oldu.

ŞUBAT SONUNA KADAR SABİT FİYAT

İstoç İş Adamları Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (İSTOÇDER) Başkanı Ahmet Acar, şubat sonuna kadar toptancıların fiyatlarını sabitleyeceklerini açıkladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön